Frøken Lavendel

Frøken Lavendel

mandag den 16. januar 2012

Januar

Det er ikke fordi, der sker så meget herhjemme for tiden.

Derfor har der også været lidt stille på bloggen.

Både Kenneth og jeg er stadig arbejdsløse - men vi håber på at komme i arbejde igen til foråret. Jeg er dog ikke så glad for udsigterne til sne og frost - jeg havde sådan håbet, at det ville fortsætte med at være en mild vinter. Så kunne jeg komme i haven og gøre klar til nogle forårsprojekter - men det kan jeg ikke, hvis jorden er frossen og dækket med sne - og rent arbejdsmæssigt er det heller ikke så godt.

Ellers går tiden med at læse en masse haveblade og havebøger.

Sende ansøgninger.

Drømme.

Arbejde på huset.

Og - lægge store planer for, hvad vi skal plante i vores nye KÆMPE drivhus!!! Jeps - Frøken Lavendel og kæresten er blevet de lykkelige ejere af et drivhus på 11.5 m2.

Vi går begge rundt med kriller i maven og venter på, at drivhuset bliver leveret. Vi kørte til Randers i weekenden og bestilte det - og håber på at det dukker i løbet af ugen. Vi ved allerede nu, at vi skal have masser af tomater i drivhuset. Vores frilandstomater fra sidste sommer gav et meget skuffende udbytte (læs: ingen), idet de alle blev ramt af kartoffelskimmel (eller det tror vi de gjorde). Så i år skal vi have revanche - og så leger vi lidt med tanken om at dyrke chilier - ikke nogle der er sindsyg stærke - men aromatiske og spiselige.

Åhhh hvor vi glæder os.

Nu skal der bare lige laves et par ændringer i haveplanen. Så skulle der være plads til det hele.

Og selvfølgelig vil der komme billeder af drivhuset, når vi får det rejst.


Må din aften være varm og kærlig

Ingen kommentarer:

Send en kommentar