Frøken Lavendel

Frøken Lavendel

tirsdag den 10. august 2010

Puha...

Den første uge på arbejde er overstået, og jeg er midt i den anden uge - der er mere end nok at se til. Folk strømmer ind for at se vores udstilling inden den slutter på søndag - og der er mange omvisninger, der venter de næste par dage. Det er dejligt med alle gæsterne - det vil sent blive glemt, hvor stor en opmærksomhed vi har fået - og hvor hårdt og spændende det var.
Nå, men ellers er der ikke sket det store siden sidst.
Køkkenhaven giver en masse squash'er og rødbederne venter lige om hjørnet sammen med gulerødderne og alle de andre ting vi har sået - vi vil leve godt de næste mange uger.
Og Kenneth arbejder stadig intens på huset - dog ikke idag. Idag har han været på værkstedet med bilen i hele 8 timer - det vil sige - han sad ikke på værkstedet i 8 timer - men det tog faktisk hele dagen. Til gengæld har vi nu en bil der ikke larmer irriterende meget medmindre man kører 80 km/t og som har fået helt nye bremseskiver - fedt!!
Nå, men nu er det vist tid til at spise aftensmad - man må godt spise sen aftensmad når man har fri i morgen....det siger....øhh.....jeg!!!! 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar