Frøken Lavendel

Frøken Lavendel

søndag den 4. juli 2010

Fejl...

Da vi købte vores hus for ca. to år siden, havde min kæreste og jeg gjort os en masse overvejelser/drømme omkring, hvordan vi gerne ville bo og hvor stor en grund vi ønskede m.m. Vi fandt et hus på landet, som - indrømmet - trængte til en kærlig hånd, da det ikke var blevet moderniseret på nogen måde - men naturen omkring huset er skøn og lige hvad vi ønskede os. Tilstandsrapporten så også rigtig fin ud. Men.....så flyttede vi ind i huset og begyndte at rive det ned, vi ikke ville have.....og så var det vi opdagede alle de skjulte fejl. Vi har fået styr på en del af dem, men flere dukker op jo mere vi renoverer huset. Er vi vrede? Skuffede? Kede af det? Nogle dage er virkelig hårde, men de fleste dage er vi i højt humør og optimistiske. Vi er nok mest skuffede over den tidligere ejer, som jo kendte til alle disse fejl, da han selv har bygget huset. Hvorfor ikke bare melde rent ud?
Men lige nu - er vi i hopla. Vi er endelig flyttet ud i vores havestue/udestue (hvori ligger forskellen?) og er just igang med at rive den gamle stue ned, som vi har boet i, i lidt over et år. Nu kører vi den anden stue væk og nyder hvert eneste øjeblik af det. Vi er inde i rutinen, ved hvornår og hvordan tingene skal gøres, så vi håber, at den anden stue vil stå færdig inden sommerens udgang.

Jeg nyder at gå rundt i vores nyrenoverede udestue/havestue. Den er fuldstændig, som jeg (og Kenneth) ønskede den skulle være. Nu kan vi lukke døren ind til byggerodet og slappe af i et rent og lyst rum. Aahhh...

Nå, men nu skal der grilles og hygges.

God solrig søndag til alle:o)


Selvgjort er velgjort - ikke nødvendigvis - bevis A
tsk tsk tsk...


2 kommentarer:

  1. Åh... det kender jeg kun alt for godt. Vores hus er over 100 år gammelt, hver gang man åbner for noget, så vælter puds og tapet af og afslører ikke helt efter bogen installationer. Vi har også vænnet os til at forvente det værste og derefter blive glædeligt overrasket, når det alligevel en enkelt gang ikke er så slemt. Skøn årstid at bo i havestuen - held og lykke med byggeriet.

    SvarSlet
  2. Det er rart at høre, at man ikke er den eneste der opdager trælse ting i drømmehuset. Men med en god potion optimisme, et håndværker-gen og lidt snilde skal det hele nok gå. En dag bliver mit hus det som alle sukker efter og beundrer....på nuværende tidspunkt er huset dog det som folk griner af og peger på hånligt;o)

    SvarSlet